Beste koorzanger!

Op 25 mei 2019 vindt een Zing dag met het Nederlands Kamerkoor plaats, speciaal voor zangers van koren die aangesloten zijn bij Musica Leoverdia.

Leer de kneepjes van het vak koorzingen in verschillende workshops door de doorgewinterde professionals van het Nederlands Kamerkoor. In interactieve sessies ga je aan de slag met stemtechniek, intonatie, klankvorming en andere aspecten die essentieel zijn voor het zingen in een koor. Je gaat op deze dag 2 verschillende workshops van 2 verschillende zangers volgen. Iedere zanger heeft z’n eigen specialiteiten en aanpak, waardoor alle kanten van het vak belicht worden.

Musica Leoverdia biedt deze dag aan met een flinke korting: €25 i.p.v. €60. Je kunt je nog tot 1 april aanmelden. Er is nog plaats, ga dus naar www.nederlandskamerkoor.nl/musicaleoverdia en koop je ticket! Dan maken we er gezamenlijk een fantastische, leerzame dag van.
Zie ook de bijlage voor meer informatie.

Ton Kraakman.

Zingdag met Nederlands Kamerkoor 25 mei