Beste LBV’ers,

Vorige week heb ik mij – na overleg met mijn teamleider – deels ziek gemeld; ik ben de komende periode drie dagdelen werkzaam. De langdurige en intensieve zorg voor mijn moeder en de nazorg (als executeur) en andere zaken die op mijn/ons pad komen, hebben – in combinatie met mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel – ongewenste effecten op mijn lijf. Ik ben in vergelijkbare situaties langdurig uitgeschakeld geweest, vandaar deze aanpak om erger te voorkómen.

Activiteiten als het zingen wil ik blijven doen, juist omdat die heilzaam voor mij zijn. Vanavond ben ik echter niet ‘van de partij’, aangezien ik last heb van de luchtwegen (één van die effecten van de overbelasting). Ik blijf via de ‘berichten’ op de hoogte wat ons huiswerk is. Gaan wij het motet ‘Jesu meine Freude’ nu helemaal doen? Ik hoop dat van harte.

Hopelijk zien wij elkaar volgende week weer.

Groet van Gerrit-Jan

ziekmelding
%d bloggers liken dit: